Champagneprovning Malmö

Champagneprovning Malmö erbjuder exklusiva och lyxiga champagneprovningar i Malmö
Intresseanmälan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Champagneprovning i Malmö

Välkommen till Champagneprovning Malmö. Vi erbjuder er exklusiva och lyxiga provningar av champagne från hela världen. Ni får lära er intressanta fakta, spännande historia och annan kuriosa om champagne tillsammans med en av våra en kunniga provningsledare. Naturligtvis smakar ni dessutom på ett antal exklusiva champagnesorter och får lära er om skillnader och likheter mellan olika druvor och distrikt.
Vi erbjuder provningar fortlöpande året runt för både privatpersoner och företag.  Som privatperson deltar ni i en öppen provning ihop med en liten grupp andra provningsdeltagare samt er provningsledare. Som företag eller större grupp kan man också boka en sluten provning. Detta innebär att vi håller provningen för er grupp. Vi kan då anpassa provningen efter era önskemål och även komma till era lokaler om så önskas.
Oavsett om du är ensam eller med sällskap är det mycket trevligt och lärorikt med en champagneprovning hos oss på Champagneprovning Malmö. Ta chansen och boka upp er redan idag på en av våra provningar. Det kommer bli en upplevelse utöver det vanliga som ni sent kommer att glömma. Kontakta oss via mail, telefon eller formulär för att boka en av våra exklusiva champagneprovningar. Varmt välkommen.